Popa Elena Luminița este una dintre cele mai virale doamne de pe TikTok, deci n-ai cum să n-o cunoști. A devenit celebră prin veșnica replică din fiecare clip: „Bună seara, sunt Popa Elena Luminița.” Acum…a ajuns și la „iUmor!”

Popa Elena Luminița a fost luată la „mișto” la „iUmor”

Popa Elena Luminița a devenit apreciată și este considerată „deliciul” TikTok-ului. Nu numai că a devenit faimoasă prin replica de mai sus, dar și prin faptul că aproape în toate videoclipurile sale, aceasta salută toți oamenii care îi cer s-o facă. Marea uimire este acum că… a ajuns la „iUmor!” Numărul pe care „doamna TikTok-ului” a reușit să-l facă, a stârnit mii de hohote de râs în rândul celor de acasă. Însă, cel mai savuros moment este cel în care Delia a făcut mișto de ea.

Printre jurații de la iUmor, se numără și Rocco Siffredi, unul dintre cei mai cunoscuți actori de filme pentru adulți. În timpul jurizării, după ce doamna Luminița și-a terminat numărul, acesta a ținut să meargă lângă ea pe scenă pentru a face un video pe TikTok. Ei bine, acela a fost momentul în care Delia a reacționat.

Rocco: Am o idee bună pentru TikTok-ul ei! Pot să vin acolo?

Delia: Da, da sigur! Doamnă, aveți grijă că este star internațional! Este celebru peste mări și țări.

Rocco: E de ajuns doar atât! Te uiți în cameră și spui către fanii tăi: „Foarte curând, veți vedea primul clip video pe TikTok pe care nu vi l-ați imaginat niciodată!” Eu voi fi în spatele tău, nu-ți face griji!

Delia: Doamna Luminița, spuneți către fanii dumneavoastră de pe TikTok, acum: „Rămâneți alături de mine și veți vedea pe TikTok, ce nu credeați c-o să vedeți vreodată!”

Zis și făcut! Căci doamna Luminița le-a respectat îndrumările juraților! Ce a urmat apoi, au fost hohote teribile de râs!

@antena1.ro #antena1 #iumor #foryoupage #foryou ♬ sunet original – A1.ro