O nouă mişcare în Pro România zguduie lumea politică. Fostul prefect de Buzău s-a înscris în partidul lui Ponta. Anunţul a fost făcut de politician pe contul său de Facebook.

De altfel, Carmen Ichim a declarat că va candida pentru Primăria Municipiului Buzău şi de aceea va alege un partid.

În postarea de pe facebook, noul membru al Pro România motivează acţiunile sale ca „realizări profesionale”.

„Sunt tot atâtea motive ale deciziei pe care am luat-o – aceea de a contribui mai departe cu întreaga mea experienţă şi energie la construcţia unei administraţii publice eficiente, în slujba celor care şi-au pus nădejdea în noi! Privind retrospectiv, de la rezolvarea celor mai complexe probleme de fond funciar sau blocarea unor acte administrative adoptate în mod ilegal de unele autorităţi locale, până la problemele grave legate de infrastructură, mediu sau situaţii de urgenţă, pot să spun că nimic nu a lipsit din paleta de activităţi specifice unui reprezentant al Guvernului în teritoriu”, declară Ichim.

„Am avut ocazia de a stabili o serie de obiective pe termen mediu şi lung a căror realizare depinde însă hotărâtor şi de implicarea decidenţilor politici care doresc cu adevărat binele comunităţii, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să mă alătur echipei Pro România – Buzău, o echipă energică şi hotărâtă, care şi-a exprimat cu fermitate dorinţa de a mă sprijini în toate proiectele viitoare”, a mai scris fostul prefect în postare.