Reclamă
Reclamă

Pompierii din Galaţi au intervenit de urgenţă, după ce mai multe persoane au fost raportate în derivă pe Dunăre. Cinci bărbaţi au fost salvaţi dintr-o ambarcaţiune care avea motorul stricat.

Conform autorităților, cinci persoane au fost recuperate din larg după ce a fost dată alarma la 112. „Dispeceratul 112 a fost anunţat despre un grup de persoane care se aflau la bordul unui vas aflat în derivă pe cursul Dunării. Un echipaj specializat cu barca din dotarea ISU Galaţi s-a deplasat în scurt timp, având misiunea recuperării bărcii aflate în pericol din cauza traficului fluvial de pe Dunăre”, a anunțat ISU Galaţi.

Pompierii au găsit în zona Cotul Pisicii cinci persoane la bordul unei ambarcaţiuni de mici dimensiuni, care avea motorul stricat. „Bărbaţii aflaţi la bord nu acuzau probleme medicale, astfel încât nu a fost necesar transportul la spital. Colegii noştri au adus persoanele la mal în siguranţă”, a mai transmis sursa citată.

Reclamă

Intervenția promptă a pompierilor galați a prevenit posibile incidente grave pe Dunăre, având în vedere traficul intens de pe fluviu.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro