Brigitte și Florin Pastramă nu trec prin cele mai confortabile momente ale vieții lor. Cei doi soți s-au trezit în această dimineață cu oamenii legii la poartă. Vedetele sunt acuzate că au comercializat măști contrafăcute și implicit au făcut bani ilegali din această activitate care a sfidat legea.

 

Ce se întâmplă acum cu cei doi soți

Mai multe organe ale legii au descins încă de la primele ore în vila din Pipera a celor doi parteneri. Aceștia aveau informații legate de faptul că persoanele ce urmau să fie cercetate ar fi confecționat și comercializat măști de protecție asociindu-le cu inscripțiile brandurilor celebre. Oamenii legii au percheziționat casa celor doi și au găsit probele care le-ar putea crea probleme soților Pastramă. Imediat după ce au fost găsite măștile care ar fi urmat să ajungă de asemenea la vânzare, polițiștii i-au condus la secție pe cei doi pentru a da și alte declarații.

Brigitte și soțul ei au promovat produsele respective inclusiv pe conturile personale de socializare.  Vedeta își îndruma fanii să nu ezite în a  achiziționa măștile respective, pentru a beneficia de protecție împotriva virusului COVID, dar și pentru a fi în ton cu moda.Autoritățile au emis și un comunicat oficial cu privire la acțiunile desfășurate astăzi care i-au vizat pe soții Pastramă.

„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute.”, se arată în comunicatul oficial.

Scandalurile se țin lanț de vedetă

În ultimii ani, fosta parteneră a lui Ilie a trecut prin diverse situații dificile. Unul dintre cele mai răsunătoare scandaluri în care a fost implicată a fost pornit chiar de către fiul ei. Cei doi au avut o relație tensionată mereu, iar tânărul și-a acuzat mama că i-a furat moștenirea de la tatăl lui. Brigitte a prezentat atunci partea ei de adevăr menționând că face eforturi uriașe pentru a fi un sprijin real pentru fiul ei pe care l-a categorisit drept un adolescent rebel. După ce tânărul a plecat inclusiv de acasă într-un final lucrurile au revenit la normal și s-au calmat în familia lor.