Mai multe persoane aflate în incinta unui magazin dintr-un mall din Satu Mare, au sesizat agentului de pază că se produce un incident cel puțin rușinos într-o cabină de probă. Acestea spuneau că au văzut un bărbat în cabina de probă ce se masturba.

Agentul de pază a mers la cabina indicată de către persoanele reclamante și a sesizat că nu se întâmpla nimic în neregulă în aceasta, însă a ales să anunțe poliția cu privire la incident.

„În urma verificărilor agenților de poliție se pare că bărbatul aflat în cabina de probă este polițist, ancheta fiind prelusta6de Parchetul din Satu Mare.

Am fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, care se afla într-un magazin dintr-un complex comercial din Cluj-Napoca, ar fi avut un comportament indecent în cabina de probă. 

Acesta ar fi fost observat de către persoane care se aflau în zonă şi care au anunţat agentul de securitate al magazinului. Acesta a intrat în cabină şi nu ar fi observat ceva în neregulă, însă a alertat organele de poliţie pentru investigaţii şi stabilirea veridicităţii celor sesizate. O patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie a mers la faţa locului, l-a preluat pe bărbat şi a întocmit un proces-verbal cu aspectele sesizate”, au spus reprezentanţii IPJ Cluj.