Un polițist a fost găsit mort astăzi, în cimitirul din Vlăsinești, județul Botoșani. Descoperirea a fost făcută de către un bătrân, care intenționa să aprindă o lumânare și a sunat imediat la numărul de urgență 112.

În dimineața zilei de 30 noiembrie, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani a primit o sesizare cu privire la găsirea unei persoane decedate în comuna Vlăsinești. Polițiștii s-au deplasat imediat la locul indicat și au constatat că informațiile primite erau adevărate.

Persoana decedată avea o plagă împușcată la nivelul capului, iar ulterior a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Botoșani.

Polițist găsit fără viață, într-un cimitir din județul Botoșani. Bărbatul s-ar fi sinucis pe mormântul fiicei sale de un an, pe nume Andreea Pixabay

Polițist găsit decedat într-un cimitir din Botoșani

Cu tristețe și șoc, echipajul a remarcat că victima era chiar un polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani și era angajat în forțele de ordine încă din anul 1996.

Autoritățile au luat imediat măsuri pentru demararea cercetărilor, iar coordonarea anchetei se află în responsabilitatea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani. Cazul este tratat ca o presupusă infracțiune de ucidere din culpă, iar echipa de investigații speră să descopere în curând circumstanțele exacte în care s-a petrecut acest tragic eveniment.

Până în prezent, nu s-au făcut cunoscute detalii concrete despre posibili suspecți sau motivele care ar fi dus la producerea acestui incident nefericit.

Conform surselor judiciare, bărbatul era absolvent al Școlii de Poliție Slatina, promoția 1996, și avea o carieră în domeniul ordinii publice. În prezent, acesta deținea funcția de șef al Postului de Poliție Stăuceni.

Se pare că polițistul a suferit o mare tragedie în viața sa, și anume decesul fetiței sale la vârsta de doar un an. Copilul a fost înmormântat în cimitirul din Vlăsinești, exact acolo unde polițistul s-a sinucis chiar pe mormântul fiicei sale, pe care o chema Andreea.