Reclamă
Reclamă

Un polițist din Cluj a fost oprit de colegii săi în timpul unei razii în trafic, fiind găsit la volanul unei mașini fără numere de înmatriculare și sub influența substanțelor interzise.

Polițistul, în vârstă de 38 de ani, era în timpul liber și a fost oprit pe o stradă din comuna Florești pentru un control de rutină. Testarea cantitativă cu drugtestul a arătat prezența substanțelor interzise în organismul bărbatului. În plus, mașina pe care o conducea acesta nu era înmatriculată.

Bărbatul a fost dus la o unitate medicală pentru prelevarea de probe biologice, astfel încât să se stabilească cu exactitate dacă a consumat substanțe interzise. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a anunțat deschiderea unei anchete interne și a promis că se vor lua măsurile legale care se impun în acest caz.

Reclamă

De asemenea, polițistul în cauză este implicat într-un alt dosar penal în care este acuzat de viol, fapte ce ar fi avut loc în urmă cu doi ani. La momentul actual, agentul are atribuții restrânse în cadrul IPJ Cluj și așteaptă finalizarea anchetei interne.

„Conducerea IPJ Cluj va efectua verificările necesare și va lua măsurile legale în funcție de rezultatele investigațiilor”, a declarat un reprezentant al inspectoratului.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro