Reclamă
Reclamă

Un polițist din Băile Herculane a fost transportat de urgență la spital după ce s-a împușcat accidental în picior cu pistolul din dotare. Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 13:00, chiar în sediul poliției din Băile Herculane.

„În jurul orei 13:00, un polițist de la Poliția Stațiunii Băile Herculane, aflat în timpul serviciului, în sediul poliției, s-a împușcat accidental cu armamentul din dotare, fiind rănit în zona piciorului. În prezent acesta este conștient, a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportat de urgență la spital”, au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

În urma accidentului, superiorii polițistului au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul. „Conducerea inspectoratului a dispus ca o echipă complexă din cadrul inspectoratului să se deplaseze la sediul poliției, pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în funcție de rezultatul verificărilor urmând a fi dispuse măsurile care se impun”, a mai transmis IPJ Caraș-Severin.

Reclamă

Polițistul rănit primește îngrijiri medicale la spital, starea sa fiind stabilă conform informațiilor de la momentul redactării articolului.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro