Poliția din Sussex a prezentat scuze oficiale familiilor Nicola Fellows și Karen Hadaway, două fete de nouă ani, victime ale unor crime brutale comise în 1986. De asemenea, autoritățile și-au exprimat regretul pentru arestarea nejustificată din 2009 a lui Barrie Fellows, tatăl Nicolei. Cazul, denumit „Babes in the Wood” după o poveste pentru copii, a implicat agresarea sexuală și uciderea celor două fete de către Russel Bishop în Brighton.

Russel Bishop a fost inițial achitat în 1987 din cauza slăbiciunilor dosarului și a mărturiei mincinoase a fostei sale iubite, care ulterior a fost condamnată. Această achitare a permis comiterea altei crime în 1990. După mai bine de 30 de ani de luptă din partea familiilor, Bishop a fost în cele din urmă condamnat în 2018, urmare a probelor noi și a procedurilor judiciare actualizate.

Jo Shiner, șeful poliției din Sussex, a recunoscut miercuri, 17 aprilie 2014, eșecurile anchetei inițiale și arestarea nejustificată a lui Barrie Fellows în 2009, subliniind absența oricăror dovezi împotriva acestuia. Declarația doamnei Shiner a accentuat severitatea crimelor și impactul devastator asupra familiei și comunității locale, menționând impactul de durată asupra vieților celor afectați.