Reclamă
Reclamă

Polițiștii Secției 18 București fac cercetări, după ce în mediul online au apărut imagini cu doi bărbați care lovesc șoferul unei mașini care stă în coloană. ”Te omor!”, strigă unul dintre bărbați în timp ce sparge geamul și înjură.

Poliția Capitalei a transmis precizări, joi, după ce pe Facebook au apărut imagini cu doi bărbați care lovesc, prin geamul mașinii, un șofer, în timp ce acesta se află în coloană. Printre multiple înjurături, unul dintre bărbați strigă: ”Te omor!” și sparge geamul din dreptul șoferului.

”Polițiștii Secției 18 s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care s-a produs evenimentul, în vederea luării măsurilor legale”, a transmis, joi, Poliția Capitalei.

Reclamă

Sursa citată de News.ro a precizat că cercetările sunt continuate de către Secția 18 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria 5, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro