Tzancă Uraganu nu și-a putut duce la bun sfârșit un concert, în București. Poliția și-a făcut apariția, iar în cele din urmă, oamenii legii au oprit concertul. 

Tzancă Uraganu nu a putut duce la bun sfârșit evenimentul organizat într-un club de fițe din sectorul 2 al Capitalei. La petrecerea în aer liber au luat parte zeci de oameni care au venit să-l vadă pe îndrăgitul artist. Totuși, finalul nu a fost cel pe care petrecăreții îl așteptau.

social media

Poliția, prezentă la concertul lui Tzancă Uraganu. Banii au fost confiscați

Nu este prima oară când polițiștii își fac simțită prezența la concertele lui Tzancă Uraganu. Așadar, artistul nu și-a putut duce la bun sfârșit concertul din cauza oamenilor legii. Cântărețul concerta, în aer liber, la un club de fițe din sectorul 2 al Capitalei.

Polițiștii au venit imediat la fața locului după ce au primit mai multe reclamații. Ulterior, oamenii legii au găsit o sumedenie de nereguli la fața locului. De asemenea, foarte multe persoane din cadrul petrecerii au fost amendate și ulterior, s-a constat faptul că respectivul club avea suspendată activitatea, din luna mai al acestui an. Mai mult decât atât, localul s-a ales cu prelungirea suspendării activității în continuare.

Astfel, concertul lui Tzancă Uraganu, pe numele său real, Andrei Velcu, a fost imediat întrerupt. Conform ziare.com, banii care au fost încasați de pe urma biletelor care au fost vândute, au fost confiscați.

Amenzi colosale la concertul lui Tzancă Uraganu

Totodată, au mai fost date încă patru amenzi contravenționale. Valoarea totală a acestora s-a ridicat la suma de 32.000 de lei pentru mai multe abateri, printre care se numără și tulburarea liniștii publice.

„La data de 22 iunie, poliţiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 2 și polițiști din cadrul Secției 8, în colaborare cu reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă București, Poliției Locale Sector 2 și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București, au acționat la o adresă din sectorul 2, unde a avut loc un concert.

În urma verificărilor efectuate,s-a constatat faptul că operatorul economic, care a pus la dispoziție spațiul pentru organizarea evenimentului, avea activitatea suspendată din luna mai, acesta desfășurând în continuare activitate comercială, fără respectarea prevederilor legale”, a transmis Poliția Capitalei.