Află care sunt culorile ce trebuie să le porți în acest an.

Conform culturii chineze, acest An Nou va fi guvernat de iepure, animal care reprezintă speranța de a duce la îndeplinire toate rezoluțiile pe care le aveți în minte. În astrologie există mai multe elemente care determină norocul. În acest articol vă împărtășim culorile care în anul Iepurelui de apă vă pot ajuta să atrageți norocul.

Anul Nou în cultura chineză începe pe 22 ianuarie 2023 și se termină pe 9 februarie 2024. Este o perioadă în care oamenii își vor putea realiza toate acele obiective din sfera profesională. Previziunile spun că semnele vor avea parte de o perioadă de noroc, pe care îl pot atrage prin folosirea anumitor culori.

Sursa: Social media

Ce culori trebuie să porți pentru a atrage norocul în Noul An al Iepurelui

În astrologie, este foarte des întâlnit faptul că pentru fiecare zodie se stabilește o anumită culoare. Aceste culori pot transmite o anumită energie care poate fi folosită pentru a atrage norocul. În Horoscopul chinezesc 2023 au fost dezvăluite culorile pentru fiecare zodie sau animal. Acestea te vor ajuta să aduci norocul de partea ta în acest An Nou.

Printre principalele culori recomandate pentru a atrage norocul în Noul An al Iepurelui de Apă, găsim că pentru cele mai multe semne acestea sunt: auriu, galben și verde, asta pentru că sunt culori care au legătură cu norocul și prosperitatea. În acest caz, pentru șobolan, taur, maimuță și cocoș, culoarea recomandată pentru 2023 este auriu.

În cazul tigrului și al iepurelui, culoarea care îi va ajuta să atragă norocul în acest An Nou, anul Iepurelui de Apă, este verde, iar pentru șobolan aceasta este, de asemenea, una dintre culorile recomandate. În timp ce pentru balaur, norocul va veni în viața ta cu culoarea alb.

Așadar, consultă horoscopul chinezesc! De ce? Ei bine, pentru a afla cărui animal îi corespunde anul în care te-ai născut.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.