Purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal (PNL), Ionuț Stroe, a declarat recent că partidul nu îl va susține pe Cristian Popescu Piedone pentru funcția de primar al Capitalei. Afirmația a fost făcută în contextul unor zvonuri despre o posibilă susținere din partea unor lideri PSD. Stroe a respins aceste speculații, accentuând că gestionarea vieții a aproape trei milioane de locuitori reprezintă o responsabilitate serioasă, ce depășește simpla prezentare în precampanie cu lăutari sau consumând produse populare în piață.

„Este un lucru mai mult decât serios, este o chestiune de responsabilitate, nu de circ”, a punctat Stroe, referindu-se la comportamentul lui Piedone în campanie. Contrar acestei abordări, liberalul a subliniat competențele și experiența lui Cătălin Cîrstoiu, actualul candidat al PNL, evidențiind bagajul său de cunoștințe și reputația pozitivă.

De asemenea, Stroe a criticat strategia de campanie a lui Piedone, menționând că acesta „are o mișcare scenică și audiențe impresionante pe internet”, dar care nu se traduc neapărat în competențe administrative sau viziune pentru conducerea Capitalei. Purtătorul de cuvânt liberal și-a exprimat nerăbdarea de a ajunge la dezbaterile electorale, unde se așteaptă ca discuțiile să depășească subiectele superficiale.