Plușica este fostă concurentă în casa ”Puterea dragostei” și a reușit să câștige admirația celor de acasă, dar și a colegilor ei de emisiune prin felul e de-a fi și prin modul în care gândește. Nu doar datorită emisiunii este iubită de fani, căci după ce a părăsit comeptiția, fosta concurentă a dezvoltat o relație foarte apropiată în mediul online.

Reclamă

Odată cu intrarea în casa ”Puterea Dragostei”, Plușica a cunoscut viața de vedeta din plin. Schimbările majore au început să vină în viața ei, dar într-un sens cât se poate de pozitiv. De asemenea, Raluca Marina, așa cum se numește în realitate, a avut parte și de schimbări în ceea ce privește fizicul ei.

Plușica a intrat în casa ”Puterea Dragostei” având la purtător mai multe kilograme în plus, lucru care i-a îngreunat viața într-o măsură sau alta, din anumite puncte de vedere. După ce s-a confruntat cu anumite critici din această cauză, Plușica a luat atitudine și a scăpat și de această problemă. Pentru ca transformarea să cu adevărat una spectaculoasă, Plușica și-a schimbat și culoarea părului. De la blond a trecut la șaten. Această schimbare o prinde foarte bine, dovadă în aceste sens stând multele comentarii de la fani prin care o laudă și o apreciează.

Reclamă

Pluica mai este foarte iubită de fani și pentru atitudinea ei mai mereu sensină și optimistă. De cele mai multe ori, de câte ori întâmpină o anumită problemă, dă dovadă de faptul că nimic nu-i poate strica starea de spirit.

Plușica de la Puterea Dragostei, relație secretă cu Culiță Sterp

Despre Plușica s-a vorbit extrem de mult acum ceva timp, după ce s-a zvonit că ar avea o relație secretă cu nimeni altul decât Culiță Sterp. Plușica și Culiță erau de nedespărțit, petreceau timp împreună, au fost chiar și la mare și, mai mult de atât, Plușica a participat chiar și la filmările unui videoclip de-ale artistului.

Cu toate acestea, se pare că artistul ar fi vrut să țină totul secret, acesta fiind și motivul pentru care nu și-a asumat legătura amoroasă cu concurenta de la Puterea Dragostei.

“Între Culiță Sterp și Plușica de la «Puterea Dragostei» a fost întotdeauna… ceva. Adică, de când, din vară, se plăceau enorm și au devenit foarte apropiați, până când Culiță s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua, cei doi se vedeau regulat și se întâlneau în secret. Plușica voia să își asume relația, ținea foarte mult la Culiță Sterp, dar el nu a acceptat să se afișeze, oficial, cu ea. Motivul nu l-au spus niciodată răspicat, dar cel mai probabil Culiță Sterp nu voia să se afișeze cu Plușica pentru că știa că e mai rentabil pentru el, ca și cântăreț, să pară burlac, succesul lui fiind unul în care conta această idee”, a declarat un apropiat al fostului cuplu format din Culiță Sterp și fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D, la momentul respectiv.