Sony a prezentat vineri o serie de titluri pentru viitoarea sa consolă PlayStation 5. Și a dezvăluit cum o să arate noua consolă.

Sony oferă o primă privire asupra PS5

Gigantul japonez de electronice de consum nu a dezvăluit care va fi prețul și nici o dată de lansare pentru PS5.

„Cu PlayStation 5, facem un salt semnificativ pentru a oferi o generație cu adevărat nouă de experiențe transformatoare de joc, care vor redefini așteptările pentru ceea ce poate fi jocurile”, a declarat șeful Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan.

Ryan a spus că hardware-ul puternic va oferi un conținut „mai bogat și mai frumos”, care vă va „captiva simțurile în moduri pe care nu le considerați posibile”. Compania a anunțat că două dintre cele mai vândute  jocuri ale versiuni PS4 cs. Vor reveni. Spider-Man: Miles Morales și Horizon: Forbidden West.

 

Între timp, oamenii de pe Twitter sunt foarte împărțiți. Nu știu dacă le place sau urăsc aspectul noii console. Dar per total oamenii au fost încântați de noua lansare de la Sony. Totuși foarte mulți oameni au remarcat că noua consolă arăta ca un „router wi-fi”. Ceea ce a făcut ca termenul să ajungă în tendință pe Twitter la scurt timp după eveniment.

PS5 va fi lansat la 7 ani după PS4

Mai mult de două duzini de jocuri noi au fost afișate în total. Alte aspecte importante au inclus o primă privire asupra jocului de curse Grand Turismo 7 al lui Sony și o scurtă privire asupra jocului de groază zombie al lui Capcom, Resident Evil 8.

Pe durata evenimentului nu a fost tot timul clar care titluri au fost exclusiv PS5 și care nu. PlayStation 5 urmează să fie lansat pentru vânzare la sfârșitul acestui an, la șapte ani de la PS4. Pe lângă faptul că este capabilă să ofere imagini îmbunătățite. Noua consolă are și un hard disk personalizat care va permite reducerea radicală a timpilor de încărcare.

Sony construiește o bibliotecă de titluri de lansare care va fi disponibilă doar pe mașina sa de generație următoare. Acest lucru contrastează cu abordarea Microsoft, care urmează să lanseze noi jocuri atât pentru ​​consolele sale actuale, cât și pe cele viitoare.