Oana Roman a intenționat să înceapă noul an cu o săptămână de relaxare. Aceasta avea plănuită o bine meritată vacanță, chiar în această perioadă. Vedeta își dorea să plece la munte alături de familia sa, însă planurile i-au fost date peste cap. Cine a stricat vacanța Oanei Roman?

Vremea însorită din ultimele zile pare că dă peste cap planurile multor români. În timp ce unii se bucură că în mijlocul iernii se pot bucura de temperaturi de primăvară, alții sunt furioși. Din ultima categorie face parte și Oana Roman. Vedeta intenționa să plece într-o vacanță la munte, dar planurile i-au fost date peste cap chiar de vreme.

Mai exact, temperaturile ridicate din ultima perioadă au topit zăpada de la munte. Astfel, cei care visau că în această săptămână se vor da cu schiurile pe pârtie trebuie să își schimbe planurile.

„ Am vrut să plecăm la munte săptămâna asta. Ne-am răzgândit pentru că nu e zăpadă și scopul era să schieze Isa.”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Planurile Oanei Roman a fost date peste cap! Vedeta a fost nevoită să își anuleze vacanța
Instagram

Oana Roman le-a cerut ajutorul internauților

Se pare că Oana Roman nu prea are noroc la capitolul vacanțe. După ce excursia la munte s-a amânat, vedeta nu s-a lăsat și a vrut să organizeze o escapadă de Sfântul Ion. Aceasta a vrut să petreacă alături de gașca de prieteni, însă a trebuit să își anuleze, din nou, planurile.

Cu toate acestea, Oana Roman nu se lasă și le-a cerut ajutorul internauților. Vedeta vrea să plece neapărat câteva zile așa că a cerut sugestii de destinații fanilor din mediul online.

„Am vrut să apoi să organizez ceva de Sfântul Ion, de ziua mea, pentru că mă cheamă și Ioana. M-am răzgândit pentru că mulți prieteni sunt plecați.  Aș pleca de Sfântul Ion undeva aproape. Dar unde?”, a mai spus Oana Roman.