Leacul pentru curățarea plămânilor

De cele mai multe ori, natura oferă leacuri pentru multe dintre problemele pe care oamenii le au. Atunci când vine vorba de plămâni unul dintre cele mai bune leacuri naturiste este bazat pe ghimbir și ceai de curcuma. Amestecul dintre aceste două plante ajută la curățarea plămânilor și este ideal pentru fumători.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit rețeta ideală pentru curățarea plămânilor. Cei care vor să se lase de fumat, sau se recuperează după o răceală, ori au astm este indicat să consume acest leac. Amestecul dintre ghimbir și ceaiul de curcuma ajută la curățarea plămânilor. Efectele pozitive se văd numai după trei zile.

„Aceasta este o reţetă pentru curăţarea plămânilor. Este pentru cei care vor să se lase de fumat. Fie pentru cei care mai au plămânii încărcaţi după răceală sau pentru cei care au astm. Se ia o bucăţică de rădăcină de ghimbir, două linguriţe de ceai de curcuma, un litru de apă, 400 de grame de usturoi tăiat rondele şi zahăr. Zahărul să fie brun.

Punem apa la fiert şi adăugăm pe rând ingredientele. Zahărul îl punem la sfârşit. Fierbem la foc mic, până scade cantitatea la jumătate. Lăsăm la răcit şi punem la frigider.

Se poate lua dimineaţa, câte două linguri. Sau dimineaţa şi seara câte o lingură. Se ia înainte de masă cu 30 de minute. Ridică imunitatea şi are mai multe proprietăţi. Din a treia zi se văd rezultate. Putem să avem o tuse productivă după. O mai putem face când simţim iar nevoia.”, a spus Lidia Fecioru.

Planta care ajuta la curățarea plămânilor! Leacul ideal pentru fumători. În doar trei zile se vor vedea efectele
Social media

Probleme cu ficatul?

Problemele cu ficatul sunt adese unele dintre cele mai surpătoare, însă și în acest caz natura vine cu un leac. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit, de asemenea, soluția pentru curățarea ficatului.

Potrivit spuselor acesteia ficatul se ajută și se curăță cu o butură pe bază de pătrunjel, la care se mai adaugă și un cățel de usturoi și o linguriță de zeamă de lămâie. Acest amestec se bea timp de 9 zile, dimineața și seara, iar rezultatele sunt spectaculoase.

„La blender putem să punem un pic de pătrunjel şi 2 căţei de usturoi. Blenduim bine, bine şi turnăm apa cât să fie un pahar. Mai punem o lingură de suc de lămâie. O bem dimineaţa şi seara. Bem trei zile cu usturoi şi trei zile fără usturoi, apoi iar trei cu usturoi.

Este bun pentru cei care lucrează în mediul toxic. Este bun pentru curăţarea ficatului. Reglează tot ce ţine de sistemul nervos şi de sânge Se face doar 9 zile. Facem pauză două săptămână, apoi mai facem alte 9 zile. Are şi contraindicaţii. Cei care au reflux, gravidele şi cei care au gastrită cronică.”, a declarat Lida Fecioru.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.