George Piștereanu, concurentul de la emisiunea „Ferma”, a vorbit despre copilări sa. Bărbatul cunoscut pentru rolurile din „Vlad” sau „Loverboy” recunoaște că a muncit de mic. Acesta  consideră că experiența de la „Fermă” nu va fi foarte grea, deoarece este obișnuit cu munca. 

Deși a avut parte de roluri în diferite filme, acest lucru nu l-a făcut să se schimbe. Actorul povestește despre cum s-a apucat de muncă singur, fără să îl oblige cineva. Se pare că totul a început atunci Piștereanu avea aproape 14 ani.

Piștereanu povestește cum a ajuns să muncească de la o vârstă fragedă

George se afla în vacanță cu fratele său și părinții săi. Cei doi adulți munceau destul de mult, mai ales în weekend pe plajă, chiar dacă în timpul săptămânii aveau slujbe diferite. După câtva zile petrecute pe plajă, George s-a plictisit și a început să debaraseze mesele unui restaurant de pe plajă. Soția patronului respectiv l-a răsplătit. De atunci băiatul și-a dat seama că îi place să își procure singur banii de buzunar.

După ce mi-am dat seama că pot să fac bani, am început să muncesc, de la 14 ani, în fiecare vară, până în vacanța din clasa a XI-a. Eu chiar cred că munca te înnobilează și nu aveam nicio problemă cu faptul că lucram în 2 locuri, unul începea de la 6 dimineața. Nu aveam un motiv anume, ci așa am simțit”, a povestit George.

Se pare că George a simțit chemarea pentru munca de jos încă de când era copil. Acesta și-a ajutat tatăl când avea 12 ani la construirea actualei case, Bărbatul declară că s-a simțit minunat când punea bazele căminului său.