După o căriera muzicală admirabilă, câtăreața Pink a declarat zilele acestea că anul 2020 va reprezenta un an de pauză din muzică pentru ea.

Ce a îndemnat-o pe vedetă să ia această decizie?

Pink a făcut anunțul în cadrul unui interviu miercurea aceasta, când a participat la Country Music Association Awards, alături de Chris Stapleton. Cei doi urmau să cânte împreună melodia „Love Me Anyway”.

Se pare că motivul pentru care câtăreața a luat această familie este familia. Ea își dorește să petreacă mai mult timp alături de cei dragi și să fie mai prezentă în viață lor.

Pink este căsătorită cu CareyHart și au împreuna doi copii minunați:micuța Willow Sage, în vărstă de 8 ani și mezinul Jameson Moon , care abia împlinește 3 ani luna viitoare. Ea a declarat:

„Ultimii doi ani au fost plini de muzică, însă Willow se va întoarce la școală acum. Jameson va începe de asemenea grădinița foarte curând. Este într-un fel anul familiei. „

Câtăreața a povestit și despre relația minunată pe care o are cu soțul său, Carey. Din câte se pare, el este cel care a susținut-o mereu în carieră și a urmat-o oriunde a fost nevoie. Cu toate acestea, în anul 2020 și el va fi nevoit să se concentreze pe cariera, iar Pink vrea să îl susțină.

Viața de familie pare pentru vedetă foarte palpitantă, iar fanii au susținut-o în totalitate. Cu toate că ne vor lipsi aparițiile ei minunate, toți ne bucurăm că Pink are o viața personală atât de frumoasă.