Pilotul Daniel Onoriu a efectuat o operație de micșorare a stomacului în urma căreia a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală.

Întors din Turcia, unde a făcut operația, acesta s-a simțit rău și a fost adus la un spital din București având hemoragie internă. După ce a stat 40 de zile în comă indusa, organismul pilotului începe să se vindere, iar medicii au speranțe de reușită. În urmă cu doar câteva zile, nu se vedeau deloc îmbuătățiri asupra stării sale de sănătate, dar acum, s-a intrat pe un făgaș normal.

Organismul pilonului începe să se vindece, trecând peste problemele grave pe care le-a avut cu puțin timp în urmă. Pe 24 noiembrie s-a întors din Turcia după ce și-a făcut operație de micșorare a stomacului, dar a întâmpinat mai multe probleme. Au existat câteva complicații după operație și l-au făcut pe acesta să ajungă de urgență la spital. Lucrurile pare ca se îndreaptă înspre bine. Familia, însă, își dorește să îi tragă la răspundere pe medicii din Turcia care i-au făcut operația lui Daniel Onoriu.

Social Media

Lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună

Rebeca Onoriu, verișoara pilotului și fiica artistei Gabi Lungă a declarat pentru Cancan starea de sănătate a lui Daniel Onoriu. Recunoaște că lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună și se gândește ce va face cu clinica din Turcia.

„Daniel nu mai este în comă! Se pare că a ieșit soarele și pe strada noastră!  Este doar intubat și sedat, dar este mult mai OK. Nu știm încă ce decizie vom avea în legătura cu acea clinică din Turcia care l-a «măcelărit» pe Daniel. Am primit enorm de multe mesaje de la persoane trecute prin aceleași probleme. Să își revină Daniel și el va decide ce va face legal împotriva acelei clinici.”, a spus verișoara pilotului pentru Cancan.