Reclamă
Reclamă

Freddie Mercury a fost și va rămâne o adevărată legendă a muzicii internaționale. Solistul trupei Queen a lăsat în urma sa, dincolo de muzica care va dăinui mereu și o colecție impresionantă de lucruri personale care, spre bucuria fanilor, au fost scoase la licitație. Iubitorii de comori pot pune mâna atât pe obiecte scumpe, cât și pe obiecte ieftine ale căror preț de pornire la licitație este de 20 de dolari.

Freddie Mercury nu mai are nevoie de nicio introducere, cel puțin, nu după ce a reușit să schimbe industria muzicală și să rămână un etalon, chiar și după ani și ani de la moartea sa. Artistul este o legendă, iar fanii lui continuă să-l aprecieze și să-i asculte muzica inclusiv în zilele noastre.

Cât timp a fost în viață, Freddie a lucrat intens pentru a-și contura o imagine de artist complet, iar faptul că niciodată nu a luat pauză de la marea lui pasiune a contat destul de mult. Dincolo de voce și talent, solistul trupei Queen a avut un stil inconfundabil, iar piesele sale vestimentare au fost și vor rămâne iconice.

Pieptănul cu care Freddie Mercury își aranja mustața s-a vândut la licitație contra unei sume colosale
insider.com

Freddie Mercury, valoros și după moarte

În urmă cu câteva săptămâni, una dintre cele mai importante case de licitație din lume a scos la vânzare multe dintre obiectele personale ale lui Freddie Mercury. Fanii au avut de ales dintre instrumente muzicale, inclusiv pianul la care a compus și a cântat „Bohemian Rhapsody”, haine, caiete cu versuri și multe altele. Printre obiectele care au atras atenția s-a numără și un pieptăn cu care artistul obișnuia să își aranjeze de fiecare dată mustața.

Reclamă

Setul respectiv nu este deloc unul oarecare, așa că la licitație s-a vândut contra uimitoarei sume de 189.000 de dolari. Inițial, casa de licitații nu a avut prea multe așteptări de la această ustensilă, așa că au estimat prețul între 2.000 și 6.000 de dolari, dar se pare că au avut parte de o surpriză.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro