Raffaello și Miss Irina au o relație de mai bine de două luni, timp în care acesta a compus o melodie inspirată din viața lor, fiind chiar ei doi protagoniștii noului videoclip filmat într-un apartament de lux din București. Aceștia au uitat de inhibiții și de camerele de luat vedere dând frâu liber pasiunii.

„Este a doua mea piesă. Prima a fost cu succes așa că am promis publicului că fac și a doua piesă. Ne aflăm în acest loc filmând videoclipul piesei. În povestea clipului este vorba despre un vagabond, adică eu, care sa îndrăgostit.”, a declarat Raffaello în cadrul emiisunii Acces Direct.

Reclamă

„Irina este sexy. Am făcut o alegere bună pentru clip, dar și pentru viața mea reală. Ne este foarte bine, ne iubim, petrecem timpul împreună, dar nu mai postăm. O iubire secretă este cea mai perfectă după părerea mea.”, a adăugat acesta.

„Nu prea sunt romantic de felul meu dar mi-am dat toată silința. Am pregătit câteva lumânărele, șampanie, niște flori pentru ea. Sper să îi placă surpriza mea”, a descris acesta o scenă care va apărea în videoclip.

Irina îl contrazice pe iubitul său, având doar cuvinte de laudă la adresa lui.

„Raffa este un tip modest, este foarte cuminte, gen că bărbat. Este foarte deștept, descurcăreț, foarte romantic”, a declarat Miss Irina, spunând că singurul lucru care o deranjează la iubitul sau este puținul timp petrecut împreună.

Noul clip și scenele incendiare dintre cei doi vor fi difuzate luni, 20 ianuarie.