Piața muncii se va schimba din cauza pandemiei! “Putem uita de birourile aglomerate şi de clădirile cu mii de oameni

După ce Samsung a spus că modul de muncă a viitorului a venit de deja, când mulți oamenii au fost nevoiți să înceapă să lucreze de acasă.

CEO-ul uneia dintre cele mai mari bănci din Marea Britanie, Jes Staley face și el o previziune legat de ce se va întâmpla în viitor pe piața muncii.

“Putem uita de birourile aglomerate şi de clădirile cu mii de oameni”, a spus CEO-ul de la Barclays, scrie Mediafax.ro

Acesta a afirmat în cadrul unei conferințe de presă că birourile aglomerate sunt un lucru care ţin de trecut.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, el a afirmat că este foarte probabil ca Barclays să-și regândească întreaga logistică şi strategia de resurse umane, din cauza schimbărilor produse de pandemie.

„Va fi o ajustare pe termen lung a strategiei noastre de localizare”, le-a spus Staley reporterilor. „Să pui 7.000 de oameni să lucreze în aceeaşi clădire e un lucru care ţine de trecut”.

Cei de la Barclays nu sunt singurii care intenționează să facă schimbări.

Potrivit Bloomberg News, foarte multe companii listate pe Wall Street încearcă să găsească soluții pentru ca angajații să poată reveni la lucru.

Directorii marilor brand-uri analizează acum costurile pentru reproiectarea spațiilor de tip open-space. De asemenea, se gândesc să amplaseze aparate cu care temperatura corporală a angajaților va putea fi măsurată de la distanţă, dar și la stabilirea unor noi noi reguli de folosire a lifturilor.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Asta da imagine! Cum s-au pozat iubita și amanta lui Marica:

Pui la ceaun cu bere și mujdei de usturoi, rețeta originală, super simplă