Petruța s-a făcut remarcată pe vremea când Babi Minune, fratele ei, o lua la emisiuni. Micuta dansa in timp ce el canta si ii cucerea pe cei din jur cu inocenta ei. Anii au trecut, iar Petruța este acum o adevărata femeie. Chiar daca Babi Minune nu mai apare atat de mult în atenția fanilor, acesta o sustine pe sora lui.

Reclamă

Petruța a apărut de la o vârstă fragedă pe scenă și este învățată cu camerele de filmat. Multi dintre fanii fratelui sau inca o vad ca pe micuta ce purta fustă tradițională țigănească și o cămașă cu vedere la buric. Asa aparea Petruța la tv, în timp ce dansa energic pe melodiile lui Babi Minune. Acum, însă, Petruța a crescut.

Frumoasa s-a transformat într-o adevarata femeie. Are 18 ani și este o cu totul alta persoana. Petruța este acum blonda si a renuntat la rolul de dansatoare pentru Babi. Tanara a ramas insa in lumea artistica si acum interpreteaza propriile melodii. Petruta nu a vrut sa fie perceputa doar ca sora lui Babi si a hotarat sa isi faca singura un nume in lumea manelelor.

Uite că a și reușit! După ce prima ei piesa, ”Aş face pact cu Dumnezeu”, a strâns zeci de mii de vizualizări pe Youtube, s-a apucat si de altele. Blonda canta atat singura, cât și alaturi de alti cantareti. Desigur ca nici fratele ei nu a stat deoparte, iar melodiile pe care le cand impreuna au strans milioane de vizualizari. Asa arată Petruța acum:

Mama lui Babi Minune nu se teme de nimic!

Natasa Mondiala este mama lui Babi si a Petrutei. Femeia este cea care si-a sustinut copiii, iar acum se bucura de succesul lor. Natasa nu se teme de criza prin care trece intreaga lume si isi petrece linistita zilele acasa, potrivit legii. Femeia s-a pozat in pat, alaturi de un tigru de plus, cu ochelarii de soare pe ochi si lantul de aur la gat. Pozitia femeii arata ca nu se teme de nimic si ca ii merge extrem de bine.