Bucătarul Petrișor Tănase a trecut prin momente grele, după ce a avut COVID-19. Boala i-a lăsat sechele pe care, din păcate, le resimte și acum.

În cadrul unui interviu, Petrișor Tănase a vorbit despre schimbările care au apărut în viața lui, după ce a avut COVID-19. 35 de zile a durat până și-a revenit, însă anumite simptome au persistat.

Petrișor Tănase a rămas cu sechele, după ce a avut COVID-19

Petrișor Tănase povestește că de când a avut COVID-19 obosește mult mai repede și simte chiar că nu se mai poate exprima foarte bine. Totodată, el a mai adăugat faptul că are probleme cu memoria, cu bila, dar și cu digestia.

„Da, intervine foarte repede oboseala, lipsa de coerență, nu mai știi ce cuvânt să spui, am probleme cu memoria, cu digestia, cu bila. La televiziune, când filmăm emisiunea culinară, ne mai oprim, mă mai ajută producătorul, mai îmi suflă în cască atunci când vede că uit un cuvânt sau când nu mai știu ce să spun.

Am mărit numărul de filmări, pentru că pauzele sunt mai dese, trebuie să mă odihnesc. Timp de 35 de zile m-a chinuit virusul acesta, anul trecut. Tușeam și eram foarte obosit, cam așa s-a manifestat boala, în cazul meu’, a detaliat Petrișor Tănase despre sechelele post COVID, pentru impact.ro.

Bucătarul Petrișor Tănase a rămas cu sechele, după ce a avut COVID-19: „Am probleme cu....”
Facebook

Petrișor Tănase, despre meseria de bucătar

De asemenea, Petrișor Tănase a vorbit, în cadrul aceluași interviu, și despre marea sa pasiune, adică gătitul. Bucătarul susține că la români, cartoful este alimentul de bază.

„Cartoful este baza, am lansat și o carte, la începutul anilor 2000, când ne aflam în perioada crizei financiare. Cartoful se pare că este baza și la ora actuală, dar, în comparație cu acea perioadă, cartofii nu mai sunt ce erau, acum sunt tratați cu tot felul de chimicale.

Se pot consuma de 2-3 ori pe săptămână, dar nu în același timp cu carnea, carbohidrații alături de carne ducând la îngrășare. Mai putem consuma și orez, este foarte bun. Dar și pastele sunt foarte gustoase și la îndemâna oricui, se pregătesc foarte ușor. Putem face budinci dulci au sărate, dar și rapidele paste cu sos de tomate”, a mărturisit vedeta.