Petrică Cercel a reușit să impresioneze lumea, de-a lungul vieții sale, nu doar datorită pieselor pe care le-a lansat, ci și datorită faptului că era un familist convins. Toți cei care l-au cunoscut au vorbit foarte frumos despre el, spunând că era un om mult prea bun, pentru a fi condus atât de devreme pe ultimul drum. Își iubea la nebunie soția și copiii și ar fost în stare de orice pentru ei.

Ultimele cuvinte ale manelistului despre nevasta sa

Imediat după moartea sa, unii au vrut să știe cui îi va rămâne averea pe care a acumulat-o manelistul în toți acești ani. Aceasta li se cuvine, fără dar și poate, nevestei sale și copiilor lor.

Soția a fost totul pentru el, a respectat-o a iubit-o și a apreciat-o mereu. Era un model pentru el și consdera că așa ar trebui să fie orice femeie, să știe să își țină bărbatul aproape, indiferent de situație. Din păcate, femeia care i-a fost alături este nevoită să îl îngroape pe cel care i-a fost partener de viață și prieten în același timp.

„O femeie așa trebuie să fie. Să ai grijă de bărbatul tău, să nu ți-l fure o frumoasă, o șchioapă. Nu mai contează Din punctul ăsta de vedere îmi respect foarte mult nevasta. Dacă am primit vreun telefon, mă motivez frumos ca să înțeleagă că nu este nimic. Așa sunt eu. E nevasta vrea și vreau să o respect, să nu-și facă filme”, a declarat manelistul, la vreme aceea.