Petrică Cercel s-a infectat cu COVID-19, în urmă cu doar câteva zile. Fiul lui, Ionuț Cercel, a luat decizia de a-și duce tatăl la spital, unde a stat intubat la Terapie Intensivă. Pe data de 16 septembrie, acesta a pierdut lupta cu viața, iar cei dragi lui sunt în stare de șoc.

Petrică Cercel a pierdut lupta cu viața

Sorinel Puștiu a fost printre primii artiști care au vorbit despre pierderea cunoscutului manelist ale cărui piese au fosr ani buni pe buzele tuturor. El a sperat până în ultimul moment că își va reveni și va merge acasă. Nu a fost așa, iar cel pe care îl considera fratele lui a pierdut lupta cu virusul.

„Prietenul meu, fratele meu…un om extraordinar. E un om foarte important pentru noi, pentru cei care îl cunoaștem și îl iubim. Speram până în ultimul moment că se va face bine și va merge la el acasă”,a declarat Sorinel Puștiu.

Tzancă Uraganu a avut și el un șoc, în momentul în care a aflat trista veste a morții manelistului alături de care a lansat mai multe piese frumoase, care au rupt topurile muzicale din România. El abia și-a găsit cuvintele pentru a spune ce a simțit în acele momente și crede că un precum regretatul manelist nu merita să treacă prin așa ceva.

„Crede-mă că abia mai pot să vorbesc…Acum 5 minute am aflat, chiar nu am cuvinte să vă mai spun, ne-a lăsat fără cuvinte. Este un șoc foarte mare, acest om nu merita așa ceva, era un om foarte bun, în primul rând mare muzicand, am făcut atâtea hit-uri, atâtea melodii frumoase(…) Eu în momentul de față sunt foarte, foarte șocat, nu-mi vine să cred ceea ce se întâmplă”, a spus Tzancă Uraganu.