O parte din membrii echipei Faimoșilor de la Survivor 2021 s-a întâlnit seara trecută la Zanni acasă, câștigătorul acestui sezon. Aceștia s-au distrat de minune, așa cum reiese din story-urile postate pe conturile lor de Instagram. De la petrecere nu a lipsit Alexandra Stan care le-a pregătit foștilor coechipieri o surpriză pe cinste…pomana porcului. La final, nu a mai rămas mai nimic din mâncarea gătită, semn că a fost foarte gustoasă. Drept răsplată, artista a primit numai laude.

1. Cine a mai venit la Zanni acasă?

Alături de frumoasa cântăreață Alexandra Stan, și-au făcut simțită prezența și Irisha, Cucu, Majda, Cosmin Stanciu, Ronana Nemeș împreună cu soțul său, Călin Hagima și, nu în utimul rând, Ștefan Cioculescu. Alexandra Stan a fost cea care a preparat pomana porcului la această mică petrecere. Din postările publicate pe rețelele de socializare, se observă faptul că foștii concurenți de la Survivor 2021 s-au simțit foarte bine și s-au distrat de minune. Altfel spus, aceștia au chefuit pe cinste.

Petrecere de zile mari! S-a reunit o parte din echipa Faimoșilor de la Survivor 2021
Instagram

2. Ce a declarat Roxana Nemeș pe Instastory?

„Alexandra s-a apucat să ne facă de mâncare pomana porcului. Dar ce bucătăreasă frumoasă avem”, a mărturisit Roxana Nemeș pe Instagram.

Mai mult de atât, Alexandra Stan a fost filmată de către foștii concurenți ai echipei roșii chiar în timp ce pregătea mâncarea. Spre amuzamentul celor prezenți la petrecere, Zanni s-a oferit să o „ajute” la prepararea mâncării pe blondina cântăreață. Acesta s-a gândit la Alexandra Stan. I-a apreciat gestul său de a le găti, astfel încât i-a oferit un tricou de-al său blondinei ca aceasta să nu-și murdărească hanoracul.

Pe masa foștilor coechipieri de la Survivor 2021 nu a lipsit nici cozonacul. Majda s-a gândit la ei și le-a gătit un cozonac, spre marea lor încântare. Aceștia au fost extrem de entuziasmați și s-au înfruptat pe cinste.

3. Alexandra Stan, contrariată?

„Mă, voi mă filmați pe mine sau vă filmați între voi?”, a spus Alexandra Stan într-un story.

Ca amintire, în cinstea petrecerii organizate, aceștia au făcut o poză de grup în apartamentul lui Zanni. Din fotografie nu avea cum să lipsească prețiosul trofeu câștigat de artist.