Petre Roman a vorbit despre relația cu fiul său.

Petre Roman a vorbit despre relația pe care o are cu fiul său Petrus. Mai mult, fostul prim ministru al României a vorbit și despre pasiunile pe care băiatul său le are. Acesta a spus că se bucură că este un copil cuminte și că nu a devenit un adolescent rebel.

Fiul lui Petre Roman, Petrus, are 12 ani. Mulți dintre părinții care au copii de vârstă cu el se confruntă deja cu problemele de adolescent. Însă, fostul prim ministru al României spune că fiul său nu are aceste „apucături” de adolescent rebel. Acesta susține că fiul său este un copil foarte cuminte și ascultător.

social media

Petre Roman a vorbit despre relația pe care o are cu fiul său Petrus

Petre Roman a dezvăluit mai multe detalii în legătură cu relația dintre el și fiul său, Petrus. Fiul său are 12 ani, iar tatăl său a povestit că atunci când era mic, băiatul său cânta la pian. Acum, Petrus, este pasionat de sport.

„În acest moment este pasionat de sport, de înot mai exact. Nu cred că o să facă o meserie din asta, nu ar fi rău, însă nu cred că are calitățile fizice ale lui David Popovici.”, a spus Petre Roman într-o emisiune tv.

Cu toate că Petre Roman crede că fiul său nu va face sport de performanță, acesta spune că la cei 12 ani ai săi, Petrus are destulă minte.

„Pentru 12 ani, are destulă minte și mă bucur de el așa copil, încă nu a devenit rebel. Băiatul meu citește strict ce îl interesează pe el, acum îl interesează dinozaurii sau cine știe ce istorii. Încerc să îl conving să citească ce se citește prea puțin acum și anume literatura. Să nu uitam că în literatura este acumulata simțire, viață, trăiri, fapte.”, a mai spus fostul prim ministru, Petre Roman.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.