Astrele spun atât de multe despre noi, încât ne pot ghida chiar și viața sentimentală. Iată cu ce zodii sunt compatibili nativii născuți în zodia pești.

Peștii sunt niște îndrăgostiți incurabili, așa că uneori au dificultăți atunci când vine vorba de alegerea unui partener. Tot ce își doresc este să aibă pe cineva aproape, deci se aruncă de cele mai multe ori cu capul înainte în relații.

Aici intervine astrologia, pentru a face totul mai ușor pentru visătorii născuți sub acest semn zodiacal.

Prezentăm mai jos zodiile cu care peștii nu forma un cuplu extraordinar

GEMENI

Aceste semne zodiacale nu reușesc niciodată să rămână împreună. Diferențele dintre ei sunt foarte vizibile, așadar neînțelegerile apar încă de la început.

Pești sunt firi sensibile, care au nevoie de multă afecțiune și atenție din partea partenerului. La polul opus, gemenii nu au partea emotivă foarte dezvoltată. Nu se pricep să-și exprime sentimentele și au o natură duală, ceea ce îi face să fie uneori reci fără motiv și să aibă nevoie de spațiu. Cum nevoile niciunei părți nu sunt satisfăcute, este greu de crezut că pot să păstreze o relație.

LEU

Cu toate că o relație între un leu și un nativ născut în zodia pești poate părea o idee foarte bună la început, acest lucru nu este desirabil. Amândoi își doresc să aibă pe cineva aproape, însă temperamentele lor diferite nu le vor permite să se apropie. Nu reușesc să cadă de acord, așa că de cele mai multe ori sfârșesc prin a se certa.

BALANȚĂ

Aceste zodii sunt pe aceeași lungime de undă atunci când vine vorba de romantism. Peștii sunt extrem de afectuoși, iar balanțele au nevoie de cineva care să le ofere constant dovezi de iubire. Pare combinația perfectă, nu-i așa?

Ei bine, lucrurie nu stau chiar așa. În final, totul se va consuma rapid și perioada de lună de miere va trece mai repede decât ar trebui. Când responsabilitățile apar, magia iubirii s-au dusl