Reclamă
Reclamă

O persoană care a vrut să dea mită unui agent de poliţie de la Secţia 13 din Bucureşti pentru a introduce un telefon într-un centru de arest preventiv a fost plasată sub control judiciar.

„Un agent de poliţie din cadrul Secţiei 13 Poliţie – Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a sesizat la Direcţia Generală Anticorupţie – Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov, sâmbătă, 17 iunie 2024, o faptă de dare de mită din partea unei persoane. Mai exact, acesta a semnalat faptul că, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, o persoană fără calitate specială a încercat să îi ofere suma de 700 de lei cu titlu de mită pentru a facilita introducerea unui telefon în centru de arest preventiv”, a transmis, luni, Direcţia Generală Anticorupţie.

Sursa citată a precizat că apelul telefonic a fost direcţionat către echipa operativă alcătuită din ofiţeri de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov şi din cadrul Structurii Centrale, care, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au organizat şi prins în flagrant persoana în cauză.

Reclamă

„Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, iar faţă de persoana cercetată a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, a mai transmis sursa citată.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro