„A fost, de-a dreptul, periculos, aș spune eu...”

Nu mai este mult până când telespectatorii se pot bucura de aventura „America Express” și vor vedea prin ce au fost nevoite să treacă vedetele. Până atunci însă, Irina Fodor și Oase, cei care i-au însoțit pe concurenți, au făcut câteva dezvăluiri despre ce s-a întâmplat în America. Aceștia au avut o concluzie comune și au spus că a fost de departe cel mai periculos sezon.

În acesta an, „Asia Express” s-a transformat în „America Express”, iar nouă perechi de vedete au pornit pe un alt traseu, mai lung și mai periculos ca toate de până acum. Pe „Drumul Aurului” vedetele au trebuit să îndure multe. Irina Fodor a dat puțin din casă și a mărturisit că a fost cel mai greu și mai periculos sezon. Pe lângă cursa strânsă, vedetele au trebuit să se ferească de tot felul de animale periculoase, dar și de carteluri.

„A fost, de-a dreptul, periculos, aș spune eu. Ne-am prins de asta încă de la brief-ul de securitate de la început… Unde ni s-au dat detalii despre cum să ne ferim de șerpi, scorpioni și carteluri, în ordinea asta. Pentru că erau multe șanse să găsești animăluțele în cameră și cartelurile în fața ușii (…) Sezonul ăsta e plin de ritualuri și tot ce înseamnă spiritualitate. De la ședințe de spiritism, la preoți exorciști”, a declara Irina Fodor.

Pericolul din „America Express”! Vedetele au trecut prin situații la limită. „La semafor se vindeau arme…”
Instagram

„A fost foarte periculos”

De asemenea, Oase a confirmat spusele Irinei Fodor. Se pare că Mexicul a fost cea mai periculoasă țară pe care au vizitat-o. Acolo armele se vindeau pe stradă și situația era destul de tensionată. Astfel, echipa a avut nevoie de întăriri și deplasările s-au făcut numai în prezența unei gărzi de corp.

„Eu m-am speriat că am văzut că o să am bodyguard. M-am simțit foarte important, înarmat. Am văzut și la semafor că se vindeau arme. (…) Nu mi se pare de joacă în Mexic, a fost foarte, foarte periculos, sincer. Și au fost și anumite situații despre care probabil nu pot să vorbesc, normal”, a spus și Oase.

În acest an, aventura din „America Express” a străbătut trei țări. Cele nouă echipe au pornit pe urmele conquistadorilor și au descoperit culorile și condimentele din Mexic, au explorat templele din Guatemala și au descifrat misterele din Columbia. Deși a fost abordat un nou traseu, regulile au rămas neschimbate. Concurenții au avut la dispoziție tot un dolar pe zi, și-au căutat siguri mâncare, cazare și transport.

Vedetele care au spus „Da” și care s-au aventurat în marea provocare sunt: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean Gavril și Dinu, Bie Adam și Mihaela Adam, Puya și Melinda, Bruja și Pufeh, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Diana Bulimar și Larisa Iordache.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.