Pericol la graniță. Ciocnire între traficanți și Poliția de Frontieră

Publicat: vineri, 14 februarie 2020, 08:32

Urmărire ca în filme în România, acolo unde un individ care transporta ţigări de contrabandă a fost urmărit de poliţiştii de frontieră pe ruta Grabaţ – Lenauheim. Suspectul, în intenţia de a scăpa, a lovit un poliţist.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timişoara, Mihaela Leş a declarat că poliţiştii de frontieră din Timiş au fost implicaţi într-o altercaţie cu un individ care făcea contrabandă cu ţigări.

„Şoferul autovehiculului nu a oprit la semnalele poliţiştilor de frontieră, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia, fiind alertate alte echipaje ale poliţiei de frontieră.

Pe timpul urmăririi, şoferul a încercat să scape de poliţiştii de frontieră efectuând manevre periculoase, prin care a acroşat autospeciala din dotarea instituţiei, acesta fiind avariată. Poliţiştii de frontieră au reuşit oprirea autoturismului pe raza localităţii Grabaţ, şoferul încercând să abandoneze maşina.

Când s-a acţionat pentru reţinerea lui, acesta a devenit violent, lovindu-l pe unul dintre poliţiştii de frontieră”, informează Mihaela Leş, într-un comunicat.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă şi ultraj.

 

O să îți placă și: