Spunem deseori că unele persoane sunt „făcute pentru a fi împreună”. Analizând însă la rece, toate aceste cupluri care devin atât de puternice și de neseparat au anumite particularități zodiacale aproape identice.  Oamenii cu aceleași concepții, viziuni, idealuri se vor atrage mereu. Cu siguranță și cei diferiți pot face echipă bună împreună. Totuși, aceste zodii se vor „căuta” mereu pentru a forma perechi, ca o lege a atracției puternică. Aceste zodii formează mereu cupluri reușite.

Zodii pe care le conecteazs legea atracției : Berbec – Berbec

Deși poate ar părea o combinație din care ies des scântei, nu este deloc așa. În mod cert nu vezi la tot pasul cupluri formate din ambii parteneri născuți în zodia Berbec. Aceste perechi sunt de-a dreptul destinate să fie împreună și vor știi acest lucru când se întâlnesc. Berbecii au o particularitate aparte de a percepe dragostea. Sunt extrem de loiali și nu văd vreodată pe altcineva cu alți ochi decât pe propriul partener.

În ecuația lor amoroasă nu există înșelat, comportament agresiv sau răutate. Totuși, bărbații Berbec au o anumită doză de gelozie. Se pare că aceasta ar fi singura care le-ar putea crea probleme. Totuși, femeia Berbec are un tact aparte de a rezolva orice situație sensibilă.

Taur – Fecioară

Dacă ar trebui să identificăm cea mai romantică pereche de zodii, cu siguranță ei sunt. Nativii Taur, alături de Fecioară, ajung pe cele mai înalte culmi ale amorului. Se percep reciproc ca fiind unica dragoste a vieții. De altfel, în cazul lor, pacea domnește în cuplu. Nu au tensiuni și au mereu aceleași viziuni despre viață.

Deși de la distanță pare că sunt două zodii complet diferite, nu este deloc așa.

Altruiști și siguri pe ei, nativii Taur se lasă inclusiv conduși de partenerii lor. Totul de dragul „jocului seducției” de care sunt mereu fascinați. În mod cert știu să își gestioneze singuri viața, dar preferă să se lase răsfățați.