Reclamă
Reclamă

Perechea Elena Gabriela Ruse/Marta Kostiuk (România/Ucraina) s-a calificat miercuri seara în semifinalele turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Românca și Kostiuk au ajuns în semifinale după retragerea adversarelor din sferturi, rusoaicele Mirra Andreeva și Vera Zvonareva, potrivit Digisport.ro.

Gabriela Ruse și Marta Kostiuk vor întâlni în semifinală echipa italiană Sara Errani/Jasmine Paolini, cap de serie 11. Meciul va avea loc în zilele următoare, fiind așteptat cu mare interes de fanii tenisului.

Pe cealaltă jumătate de tablou, semifinala opune echipele Caroline Dolehide/Desirae Krawczyk și Coco Gauff/Katerina Siniakova. Ambele perechi sunt cunoscute pentru performanțele lor anterioare și se anticipează un meci intens.

Reclamă

Calificarea în semifinale este o performanță remarcabilă pentru Gabriela Ruse și Marta Kostiuk, reflectând munca și dedicarea lor pe terenul de tenis. Turneul de la Roland Garros continuă să fie unul dintre cele mai importante evenimente ale anului în tenis, fiecare meci fiind urmărit cu atenție de iubitorii acestui sport.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro