Reclamă
Reclamă

Au fost percheziții, joi dimineața, la 7 persoane din Prahova acuzate că ar fi terorizat o femeie. Timp de 2 ani, acestea ar fi constrâns-o psihic pe victimă, cu scopul de a-i prelua locuința din Ploiești. Pe fir au intrat, însă, oamenii legii, scrie Observatorul Prahovean.

Coșmarul femeii din Ploiești a început în vara anului 2022. „Din cercetări, a rezultat faptul că cei șapte bănuiți, trei femei și patru bărbați, în perioada iunie 2022 – aprilie 2024, ar fi constrâns psihic, în repetate rânduri, o femeie, încercând să o oprească din a desfășura în condiții normale administrarea, gospodărirea și vizitarea imobilului pe care îl deține, în municipiul Ploiești, în scopul de a ocupa terenul”, transmit reprezentanții IPJ Prahova.

Pentru a proba acuzațiile, joi polițiștii au făcut 6 percheziții domiciliare pe raza municipiului Ploiești.

Reclamă

Suspecții au fost duși apoi la audieri. Cei 7 sunt acuzați de șantaj, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro