Cântărețul latino și soția lui par un cuplu extrem de închegat, iar asta se vede și în afacerile pe care le-au dezvoltat împreună. Pepe dezvăluie însă un detaliu care răstoarnă această imagine de familie perfectă.

Pepe și Raluca Pastramă formează un cuplu de câțiva ani. La scurt timp însă cei doi s-au și căsătorit,iar ulterior au venit pe lume și copiii. Familia lor părea una fericită având în vedere modul n care cei doi s-au prezentat în toate interviurile. Se pare însă că și la casele mari există tensiuni și nervi întinși. Pepe recunoaște că soția lui îl scoate uenori din sărite cu un anumit lucru.

 

Pepe enervat la culme de Raluca

Pepe, pe numele sau real ionuț Pascu a făcut câteva mărturisiri legale de mama copiilor lui. Artistul este enervat la culme pentru că atunci când se ceartă cu Raluca nu poate discuta cu ea. Asta pentru că susține el, brunetă are nevoie de timp pentru a se liniști. Chiar dacă îl scoate din minți cu acest detaliu, Pepe vorbește cu drag despre moemntul în care și-a văzut prima dată soția. cel mai probabil acesta avea la acel moment o relație cu Oana Zavoaranu, când a fost invitat la o petrecere din familia Ralucăi pentru a cânta.

„Mă enervează că, atunci când ne certăm, nu pot discuta cu ea atunci, pe moment. Trebuie să o las să se calmeze și abia după să stau, să-i explic ce și cum (…) După ceva timp de când ne-am căsătorit, mi-am dat seama că eu o mai văzusem pe ea înainte. Aveam douăzeci și ceva de ani, am fost angajat de familia ei să cânt la un eveniment”, a declarat Pepe.

Relația și planul de afaceri al familiei

Pepe și Raluca Pastramă și-au încercat nroocul și în afaceri. cei doi soți au deschis în urmă cu câțiva ani o grădiniță privată în București. De acest business s-a ocupat îndeaproape Raluca. Chiar înainte să lovească situația epidemiologică, artistul și-a deschis și un salon de înfrumusețare cu care speră să dea lovitură. Starea de Urgență a pus pe butuci numeroase afaceri din domeniul saloanelor de infruusetare.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.