Pepe și Liviu Vârciu sunt unii dintre cei mai buni prieteni din industrie.

Deși nu vorbesc prea des despre asta, cei doi au o mulțime de amintiri care îi leagă. Unele dintre ele sunt legate, culmea, chiar de aceleași femei care au trecut prin viața lor.

La prima vedere, toată lumea este tentată să creadă că nu există nicio legătură între Pepe și Liviu Vârciu. Cei doi se cunosc de ani buni, iar acum, au început să povestească despre ceea ce îi unește. Invitat, acum ceva vreme, la podcastul pe care îl realiza Pepe, Liviu Vârciu a simțit nevoia să vorbească despre unul dintre gesturile pe care le-a făcut Pepe față de el.

Prin anii 1995-2000, Liviu Vârciu cunoscuse punctul maxim al celebrității sale. Artistul se bucura de succes alături de trupa de la L.A, iar piesele lor se auzeau peste tot. Și, pentru că era vorba despre o formație alcătuită exclusiv din băieți, nu este de mirare că aveau o mulțime de fane.

Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu. Cine este vedeta pe care au plasat-o de la unul la altul
Arhivă presă

Liviu Vârciu a trăit multe decepții în dragoste

La un moment dat, Liviu s-a combinat cu o persoană destul de cunoscută din lumea mondenă. Din păcate, lucrurile între ei nu au funcționat prea bine, așa că au decis să se despartă. Deși suferea după ea, a decis că așa este cel mai bine pentru cei doi. Asta până când a primit un apel de la Pepe.

Fără să se ascundă după deget, artistul l-a întrebat pe Liviu dacă mai are vreo legătură cu persoana respectivă. Liviu i-a spus că nu, însă nici nu își imagina care era scopul acelei întrebări. Apoi, după ceva timp, a urmat ziua de naștere a lui Vârciu, iar la petrecere a fost invitat și Pepe.

Doar că, artistul nu a venit singur, ci a fost însoțit de o prezență feminină. Spre uimirea tuturor, a fost vorba chiar de fosta iubită a lui Vârciu.

@mariejeanne2023 #baronline #pepe #liviuvarciu #varciu #viral #foryou #fy #fyp #tiktokromania?? ♬ Laughing – Gianluca Marino