După ce Oana Zăvoranu a vorbit într-un podcast despre relația ei cu Pepe, dar și despre felul în care căsnicia lor a ajuns la final, a venit și rândul artistului să spună tot ceea ce a avea pe suflet în ceea ce o privește pe fosta lui soție. Cântărețul o cataloghează pe actriță ca fiind cea mai mare greșeală din viața lui. În plus, el a ținut să menționeze de la bun început că au trecut ani de zile în care ea a făcut tot felul de afirmații neadevărate, la TV.

„Ea este cea mai mare greșeală din viața mea”

Invitat în podcast-ul găzduit de Damian Drăghici, el a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre femeia care i-a marcat existența și pe care cândva a iubit-o. El s-a caracterizat ca fiind genul de bărbat care dă totul într-o relație și pentru care familia lui a fost mereu pe primul loc, chiar dacă a mai avut momente în care a greșit și este conștient de ele. Nu îi vine să creadă că a fost împreună cu ea, acum când se uită în urmă la tot ceea ce a fost.

”Pepe a fost mișto rău de tot ca soț. Acum nu mai este. Mie mi se pare că dau totul într-o relație, adică, ca orice om, am și greșeli și scăpări, dar indiferent de greșeală, cu vorba sau cu fapta, din punctul meu de vedere am protejat întotdeauna familia. Când mă uit înapoi nu-mi vine să cred că am fost eu (n.r. căsnicia cu Oana Zăvoranu). Tot respectul, atât timp cât se discută civilizat, când nu ai cu cine să discuți nu stai de vorbă. În cazul de față, nici măcar nu vreau să-i pronunț numele. Dacă tot apare fără motiv la TV, să nu apară că am vorbit eu de ea, pentru că vorbește prost de ani de zile din frustratre, pentru că nu-i mai răspund. Dacă i-aș răspunde, ar fi ok”, a declarat Pepe.

 

Pepe, adevăratul motiv pentru care a divorțat de Oana Zăvoranu: "Vorbește prost de ani de zile din frustratre"

După ce a spus că este cea mai mare greșeală din viața sa, a menționat că este și o greșeală din care a avut foarte mlte lucuri de învățat și de aceea nu vrea să mai aibă niciun fel de legătură cu ea. Nu îi pare rău de ceea ce s-a întâmplat, dar regretă că s-a aruncat cu noroi în el, fără să merite acest lucru. Pepe este de părere că dacă nu a fost să fie între ei, ea nu are niciun motiv să îl atace în felul în care a făcut-o și că atitudinea ei nu este ceea ce ar trebui să fie.  Lucrurile ar fi stat în alt mod în cazul în care Oana Zăvoranu ar fi avut o cu totul altă atitudine în momentul despărțirii lor.

”Mi se pare cea mai greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea, dar am învățat foarte multe și învățând foarte multe din această greșeală, de aceea nu vreau să mai am legătură cu ea. Mă uit în trecut și nu îmi vine să cred: ”Mă, ce dracu a fost în capul meu?”. Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste și iubire, pentru ceea ce susțin, mă cert cu toată lumea. Bă, când arunci cu noroi mi se pare mult. Nu a mai fost să fie, de ce mă ataci? Am văzut acum câteva zile, numai tâmpenii spune. Dacă aș sta să le dezvolt, i-aș da motiv să apară la televizor”, a mai spus artistul.