Pepe a plecat alături de familie și prieteni în Mamaia.

Pepe este unul dintre cei mai apreciați artiști din țară, având o carieră îndelungată. Acesta este în culmea fericirii după ce a devenit tată de băiat în urmă cu câteva săptămâni. Împreună cu iubita sa, Yasmine Ody, copiii și prieteni apropiați au plecat într-o vacanță la malul mării.

Pepe și-a luat familie și prietenii apropiați într-o vacanță direct pe litoral. Artistul se distrează pe cinste alături de fiicele sale din mariajul cu Raluca Pastramă și Yasmine Ody. Nici micuțul celor doi nu a fost lăsat acasă și, încă din primele zile de viață a mers pe plajă.

Cum este Pepe în rolul de prezentator

Pepe l-a înlocuit pe Cosmin Seleși și a ajuns la cârma emisiunii „Te cunosc de undeva.” Poate că unii fani cu au fost încântați de aceasta schimbare, dar concurenții au îmbrățișat foarte repede mutarea. Maria Buză a comentat schimbarea și l-a lăudat pe artist pentru talentul și carisma sa privind noul rol.

„Nu cred că e nevoie să facem o comparație. Pepe în orice rol l-ai pune, fie că e concurent, fie că e prezentator, el are o bucurie în primul rând a locului și a posturii în care se află. Este un om foarte generos, foarte corect, fără să existe vreo comparație, pentru că Seleși împreună cu Alina de la bun început au construit, au crescut această emisiune și prin rolul lor.
Așa că nu are rost să spui nimic care poate să supere sau să deranjeze. Seleși e Seleși, Pepe e Pepe. Și îl salut cu ocazia asta pe Cosmin. Orice schimbare aduce un refresh, și faptul că nu e orice schimbare sau orice înlocuire să zicem așa, ci una specială.”, a spus Maria Buză pentru Playtech.
Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.