Pepe a dezăluit detalii controversate din viața lui de cuplu de pe vremea în care se afla într-o relație cu efervescenta Oana Zăvoranu. Printre altele, cântărețul a adus în dicuție și episodul din viața lui în care a fost înșelat de Oana cu Tudy, mai exact modalitatea prin care și-a dat seama că soția lui îl înșală, dar a dezvăluit și cum a reacționat actrița atunci când a fost pusă în fața faptului împlinit.

Oana Zăvoranu și Pepe s-au iubit la un moment dat, dar, pe cât de mult s-au iubit, pe atât de neplăcută și scandaloasă a fost despărțirea lor. Au fost alături unul de celălalt o perioadă lungă și și-au spus adio în urmă cu aproximativ 11 ani. Certurile și scandalurile nu au fost lipsite la acea vreme, astfel că cei doi foști soți și-au aruncat săgeți otrăvitoare și replici extrem de tăioase. Nici acuzațiile de infidelitate nu au lipsit din peisaj. Acum cei doi nu mai au nicio legătură unul cu altul și sunt pe drumuri total diferite în viață, însă iată că Pepe a vorbit despre fosta sa soție și depre amantul ecesteia, nimeni altul decât Tudy.

În cadrul unui clip pe care l-a postat pe YouTube, Pepe a oferit detalii despre cum a prins-o în fapt pe Oana Zăvoranu și ce i-a spus lui Tudy în acel moment. Artistul nu s-a temut de consecințe și și-a înfruntat soția infidelă față în față. Toate aceste lucruri au fost povestite cu lux de amănunte de Pepe.

„Dacă afli că nevastă-ta, când tu nu ești acasă, îți zice că se duce la o prietenă, ce faci? Te convingi că așa e. Am stat vreo 3 ore până a ieșit de la un apartament, eu știam că am mai fost acolo, dar ieșea singură. La un moment dat a ieșit cu el și am zic gata, acum am făcut flagrantul. Eu eram plecat din București, și eu mincinos. Faza dură a fost că eu mergeam în spatele lor și vorbeam cu ea la telefon. Era parcat în fața casei lui și eu parcat în spatele lor și ea aștepta să închid eu telefonul să își poată lua la revedere de la el, iar eu nu-i lăsam.”, a povestit Pepe.

Pepe a dezvăluit tot adevărul despre despărțirea de Oana Zăvoranu! Detalii neștiute până acum au ieșit la iveală: „Mergeam în spatele lor”

Pepe, detalii picante despre fosta sa căsncie cu Oana Zăvoranu

Se pare că Pepe credea că Oana îl înșală, însă nu avea probe clare. Așa că a făcut tot posibilul pentru a prind-o cu mâța-n sac ca să se convingă în totalitate de infidelitatea partenerei sale de viață. A urmărit-o de mai multe ori până infidelitatea sa s-a concretizat, găsind-o fix cu amantul.

„Vorbeam cu ea orice, dar nu voiam să închid. A avut la un moment dat o tentativă din asta de a ridica tonul la mine. Și am zis <>. M-am dat jos și i-am bătut în geam. Am zis <<Băi boss..oricum știu tot, iubește-o și tu 10-15% din cât am iubit-o eu, respect-o și duceți-vă mai departe>> și am plecat.”, a povestit Pepe.