Pepe și Oana Zăvoranu au avut una dintre cele mai intense relații de la noi din showbiz. Povestea lor de dragoste nu s-a încheiat prea bine. După ani buni de la divorț, Pepe încă mai are unele regrete. Artistul a decis să se confeseze în fața fanilor de pe Youtube și a detaliat întreaga situație.

Pepe și Oana, divorț cu scandal

Pepe și Oana s-au iubit intens, dar și ce a urmat după a fost la fel. Cei doi au avut o dragoste cu năbădai și, de fiecare dată când au ocazia, fiecare are versiunea lui de poveste. Oana a declarat în podcast la Măruță că nu Pepe a divorțat de ea, ci inveres. Querida a spus că nu se mai simțea bine lângă el și că avea anumite informații cum că era înșelată. Până acum, Pepe nu vrea a vorbit despre asta și s-a limitat mereu la a spune că Oana a fost cea mai mare greșeală din viața lui.

Fanii lui Pepe știu că acesta are un podcast unde invitații se simt ca la ei acasă. De data asta, latino loverul a decis să își deschidă sufletul în fața fanilor și a vorbit despre divorț. Pepe nu pare un norocos în dragoste, mai ales că divorțul de Raluca Pastramă este cel de-al doilea pe care îl are la activ.

”Vii, îmi iei totul din casă, din proprietatea mea și nu se întâmplă nimic. Am făcut plângere: televizorul ăla e de la mama, a dispărut, uite actele lui. Ai filmare când l-au luat. Mobila asta e cumpărată de mine, pentru că era casa și era sediu de firmă, uite facturile. Unde e mobila? Nu țtiu. Deci mie mi-au luat toată casa atunci, nu zic că a luat-o Zăvoranca personal”, a spus Pepe. ”

Oamenii pe care i-a trimis ea, au plecat cu toate lucrurile mele. Eu dacă mă duceam acolo, eram de vină. Eu am făcut plângere la poliție, aia îmi fura lucrurile. Și atunci eu ce trebuia să fac? Le făceam circul televiziunilor! Eu am luat-o de la zero ân momentul ăla!”, a continuat Pepe.