Oana Zăvoranu a fost invitata lui Cătălin Măruță în podcast-ul găzduit de acesta pe YouTube, unde a dat o serie de declarații și despre căsnicia eșuată pe care a avut-o cu Pepe. Mărturisirile sale nu au fost deloc pe placul fostului ei soț, iar acesta i-a povestit lui Damian Drăghici cum au stat, de fapt, lucrurile între ei și care a fost momentul în care a simțit că fiecare trebuie să o ia pe drumul lui.

”Niciodată nu am pus eu punct”

Nu neagă faptul că a iubit-o pe actuala soție a lui Alex Ashraf, dar a catalogat-o și ca fiind cea mai mare greșeală din viața lui. Din câte a dat de înțeles, dacă s-ar putea întoarce în timp nu ar mai repeta greșelile pe care le-a făcut, ceea ce înseamnă că nu ar mai vrea să fie cu vedeta care l-a făcut să sufere enorm la vremea aceea. A fost un moment al vieții sale în care a învățat multe lucruri, dar care l-a lăsat și un gust amar.

Pepe a dezvăluit că ultimul lor an de relație nu mai era deloc în regulă și că în ciuda a ceea ce s-a spus, nu a fost el ce care a pus punct. Mai mult de atât, fostul soț al Ralucăi Pastramă a povestit despre Oana Zăvoranu că la vremea aceea se certa cu toată lumea și ajunsese și el să facă același lucru din cauza ei, moment în care a realizat că ar trebui să ia atitudine. A avut zile în care credea că nu va reuși niciodată să scape din acea relație, până când a găsit momentul oportun să plece și nu s-a gândit de două ori.

Pepe a dat cărțile pe față! Când a simțit că s-a terminat căsnicia cu Oana Zăvoranu: "A fost picătura care a umplut paharul"

 

”Niciodată nu am pus eu punct. Nu mai era ok în ultimul an cu Oana. Era numai într-un proces, într-o ceartă cu toată lumea, într-o angoasă, numai așa. Când s-a dus și cu băiatul pe partea cealaltă, am găsit motivul, gata, la revedere. A fost picătura care a umplut paharul. A fost exact ceea ce aveam nevoie ca să scap, pentru că uneori aveam senzația că nu o să scap și mă certam cu toată lumea. Cumva, aveam o distanță față de toată lumea, pentru că ea ataca pe toată lumea”, a povestit Pepe.