Pentru mai multe vedete din showbiz-ul românesc, anul 2021 a însemnat un an plin de provocări și dezamăgiri. Au fost multe cupluri care au încheiat poveștile de dragoste.

Deși pentru unele persoane anul 2021 au fost poate cel mai bun an, cu multe reușite și bucurii, pentru alții a reprezentat anul în care multe relații au luat sfârșit.

Care sunt cuplurile din showbiz-ul românesc care și-au spus adio în anul 2021

Cântăreața Lidia Buble și actorul Harlys Beccera

După o poveste de dragoste de câteva luni, Lidia Buble și Harlys Beccera au hotărât să pună punct relației pe care o aveau. Conform celor spuse de solistă, desi nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas în relații bune.

„În momentul în care ceva nu funcționează, eu sunt de părere că trebuie să punem stop. Niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă „, a spus Lidia Buble în cadrul unei emisiuni TV.

Doinița Oancea și Adrian Călin

Frumoasa actriță era logodită cu Adrian Călin încă din vara anului 2019. După o poveste de dragoste care a durat 5 ani, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite. Aceasta a mai spus că nu a fost vorba niciodată de infidelitate.

„Drumurile noastre s-au separat după cinci ani și jumătate. (…) El este un om extraordinar, la care țin foarte mult. În cinci ani și jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că, la un moment dat, evoluăm diferit. Țin la el foarte mult”, a spus Doința Oancea la Antena Stars

Anul 2021 a pus punct multor relații

Pentru ei n-a fost deloc un an bun! Ce vedeta „și-au dat papucii! în 2021
social media

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Despărțirea celor doi a fost un șoc pentru fani și cei care-I cunoșteau. După o relație de 9 ani de zile și o logodnă de 2 ani și jumătate, Cristina și Vlad au mers pe drumuri separate. Marele anunț a fost făcut public în luna februarie. Vlad Gherman a mărturisit că pentru el a fost foarte dureros cee ace s-a întâmplat, încât a fost nevoit să apeleze la un psiholog.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu

După ce au surprins pe toată lumea atunci când s-au căsătorit fără a ști prea multe persoane, Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au despărțit după trei luni de la căsătorie.

„Eu îmi doream super mult să fac copii, doar că venisem de la Survivor și eram puțin așa, că nu mai am răbdare, că trebuie să mă mărit, că ce voi face cu viața mea, voiam să am o familie. Ne-am dat seama că voiam o familie, dar nici nu ne potriveam, aveam păreri diferite despre viață, ne-a luat flama. Eram disperată, venisem din junglă”, a spus artista