Otilia Bilionera, celebra cântăreață a făcut dezvăluiri neașteptate în emisiune la Măruță. Se pare că tânăra pe care fanii o considerau inocentă și la locul ei, ar face lucruri nebunești pentru sume colosale de bani. Atunci când nimeni nu se aștepta să dea astfel de detalii, solista a spart bariera rușinii și a spus tot!

A spus tot, chiar dacă… i-a luat gura foc! Spunem asta, căci Otilia a fost invitata în emisiunea lui Măruță, unde a jucat „Spui tot sau îți ia gura foc”, celebrul joculeț prin care au trecut numeroase vedete. Ei bine, în cadrul acestuia, solista a dat câteva detalii picante despre suma pe care și-ar dori-o pentru a accepta să pozeze goală.

Otilia ar poza goală pentru sume exorbitante

Otilia Bilionera a fost întrebată de Măruță dacă ar accepta să pozeze goală pentru 1 milion de euro. Răspunsul ei a venit imediat, fără să stea pe gânduri nici măcar o clipă. Tânăra a răspuns afirmativ, însă asta nu e tot. Se pare că pentru sume mai mici, nu s-ar dezbrăca. De exemplu, Otilia spune că ar refuza să pozeze goală pentru doar 5.000 de euro.

Nici pentru 10.000 sau 20.000. Aceasta a menționat că ar trebui să treacă de 100.000 de euro pentru a accepta o asemenea provocare. Semn că artistei îi plac banii, dar își respectă standardele în același timp. Secvența a devenit virală, iar internauților nu le-a venit să creadă că Otilia nu este atât de inocentă…precum pare!

@florentina_vaida #vaidaflorentina #TheSoundOfAnIcon #foryou ♬ suono originale – Vaida

Otilia Bilionera nu are iubit

Fosta concurentă de la „Survivor România 2022” s-a despărțit de Hamude, după 3 ani de relație. Motivul? Se pare că religia arabului le-a afectat puternic relația celor doi. Drept pentru care au hotărât să se despartă. Imediat după ce s-a întors din Dominicană, zvonurile s-au ținut lanț cum că cei doi și-au separat drumurile. Lucru care a fost adevărat. Otilia a confirmat totul și a spus că își dorește să-și întemeieze o familie cu cineva care aparține aceleași religii.