Gheorghe Dincă, cunoscut și ca „monstrul din Caracal”, și-a primit sentința. 

Gheorghe Dincă a fost condamnat, în primă instanță, la 30 de ani de închisoare. Acesta a primit sentința pentru omor, trafic de persoane, viol și profanare de morminte, după dispariția adolescentelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. 

Gheorghe Dincă, 30 de ani de închisoare cu suspendare

Astăzi a fost zi decisivă pentru Gheorghe Dincă. Bărbatul acuzat că le-a ucis pe cele două adolescente în anul 2019 a primit 30 de ani de închisoare. Pedepsele cumulate pentru toate infracțiunile pentru care a fost găsit vinovatul au ajuns la 108 ani de închisoare.  

CITEȘTE ȘI: ,,Monstrul din Caracal”, dezvăluiri șocante. Ce a spus Gheorghe Dincă despre alte două crime

Fiindcă Gheorghe Dincă are 69 de ani, pedeapsa maximă pe care procurorii au putut să o solicite a fost de 30 de ani. Judecătorii au fost de acord cu procurorii și l-au condamnat pe bărbat la pedeapsa maximă.  

colaj substantial

Gheorghe Dincă a declarat că nu le-a ucis el pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Acesta susține că cele două adolescente ar fi fost luate din casă de către altcineva. Pe de altă parte, colegilor de celulă le-ar fi spus că el le-a ucis.  

Bărbatul spune că fetele ar fi în viață

Dincă le-a spus procurorilor că a fost torturat pentru a lua asupra lui vina, de către două persoane pe care nu le recunoaște în fotografii. Mai mult, el susține că cele două fete nu ar fi ucise, ci sunt în viață. Precizăm că în toți acești ani nu s-a găsit aproape nicio urmă care să dovedească clar faptul că cele două adolescente sunt moarte. Dincă însă s-a pierdut în detalii de-a lungul timpului. Ba a spus ca cele două fete sunt moarte, ba că trăiesc. 

Kanal D

Cazul Caracal

Cazul „Caracal” a speriat o țară întreagă în anul 2019. Două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost răpite, violate și apoi ucise de Gheorghe Dincă. Specialiștii de la INML București au examinat fragmentele osoase care s-au găsit în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă. Procurorul spunea despre acestea că ar aparține Alexandrei. De asemenea, s-au mai găsit fragmente osoase în lizieră. Despre acestea, anchetatorii au declarat că există indicii clare că ar fi ale Luizei Melencu. 

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.