Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea atunci când a postat un videoclip pe TikTok. Sexy impresara s-a filmat în timp ce se afla la volanul unui bolid de lux

Cum s-a filmat Anamaria Prodan, la volanul unui super-bolid

Anamaria Prodan a bifat o altă aroganță. Impresara s-a filmat în timp ce conduce un bolid de lux. Îmbrăcată cu o salopetă cu animal print, cu părul prins în coadă, Anamaria Prodan este mai încrezătoare ca niciodată după separarea de Laurențiu Reghecampf. Impresara și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari și bijuterii scumpe. Fanii nu ezitat să îi transmită Anamariei Prodan mesaje de încurajare și gânduri bune.

,,Super femeie puternică”, ,,Ana, bravo și felicitări pentru o femeie puternică, Nu mașina, ceasurile sau aurul. Caracterul mai rar,un caracter ce trebuie felicitat, o femeie adevărată!”, ,,Super femeie puternică. Asculta Tzanca. Se știe, are gusturi fine, forță,  bravo ei, are bani, își permite orice, respect”, ,,Multă clasa. Și în primul rând nu a uitat de unde a plecat…”, ,,Toate cele bune, Bravo, respect, ești superbă”, sunt câteva dintre comentariile internauților la videoclipul postat de Anamaria Prodan pe TikTok.

 

@anamariaprodan77 #anamariaprodan #foryou ♬ sunet original – manele_muzic_ ❤

Anamaria Prodan nu este apreciată doar pentru puterea de care dă dovadă, ci și pentru stilul vestimentar și pentru hainele scumpe. Impresara nu ezită să își afișeze cu accesorii de lux. Acest lucru nu a rămas fără ecou, dovadă fiind discuțiile pe care le-a avut cu Iulia Albu.

Stilul Anamariei Prodan a suferit multe modificări. Și modificări și suferă. Cred că toți i-am spus să scape de palmier. Ne-am dat seama toți că palmierul a făcut-o celebră. Este o femeie asumată și care a încercat mereu să se perfecționeze anumite aspecte.

Primele imagini apărute cu ea în presă erau niște nuduri. A ajunge din punctul acela în punctul de a fi respectată… Noi aici nu ne vom lua de felul în care arată oamenii. (…) Imaginea generală nu are nicio legătură cu suma pe care o plătești pentru o etichetă sau trei.”, a spus Iulia Albu despre Anamaria Prodan.