Alexia Eram face școala de șoferi pe o mașină cum nu ai mai văzut!

Alexia Eram are tot ce-și poate dori o tânără de 21 de ani. Însă, cu toate acestea, îi lipsește un lucru: carnetul de șofer. Așadar, iubita lui Mario Fresh nu a mai stat pe gânduri și s-a reapucat din nou de școala de șoferi. Iată pe ce model de mașină face fiica Andreei Esca orele de condus.

La doar cei 21 de ani ai săi, fiica Andreei Esca își permite orice. Nu-i lipsește nimic, înafară de un singur lucru: carnetul de șofer. Așadar, iubita lui Mario Fresh nu a mai stat pe gânduri și s-a dus la o școală de șoferi renumită din București.

Cu toții avem măcar un prieten care s-a plâns de mașina cu care a făcut orele de condus. Însă, acesta nu este și cazul Alexiei Eram, care face orele de condus într-o mașină care atrage toate privirile adolescenților. Este vorba despre un Mini Cooper Cabrio. Alexia s-a arătat foarte încântată de mașină și astfel, nu a putut să nu se filmeze de la volanul acesteia.

colaj substantial

Alexia Eram a picat sala pentru permisul auto în trecut

Nu este prima oară când Alexia Eram este la volanul unei mașini. Cu ceva timp în urmă, iubita lui Mario Fresh anunța pe rețelele de socializare faptul că se duce să susțină examenul teoretic pentru permisul de conducere.

„Nu mă simțeam pregătită să-l dau săptămâna trecută sau la începutul săptămânii acesteia, așa că o să-l dau luni, promit. Și vă spun ce am făcut, dacă l-am luat sau l-am picat.

Dacă nu vă spun înseamnă că am picat. Glumesc, nu o să pic. Sper!”, spunea iubita lui Mario Fresh în urmă cu ceva timp.

În cele din urmă, Alexia Eram nu a mai postat nimic legat de rezultatul examenului sau de școala de șoferi, ridicând multe semne de întrebare pentru fani, aceștia considerând faptul că fiica Andreei Esca a picat examenul pentru permisul de conducere. Însă acum, Alexia Eram s-a reîntors cu forțe proaspete și este mai pregătită ca niciodată să promoveze examenul auto.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.