Jo este una dintre cele mai ascultate artiste din industria muzicală și multă lume o cunoaște. Ea l-a prezentat pe tatăl ei în mediul online când i-a aniversat ziua de naștere. 

Pe numele său real, Ioana Anuța, se bucură de mult succes în cariera sa profesională. Aceasta este prezentă și pe rețelele de socializare, iar, recent l-a prezentat pe tatăl său. Fanii au fost foarte încântați și au postat numeroase mesaje de apreciere și urări pentru a-i face ziua mai bună.

Imaginile au fost publicate chiar de ziua părintelui când i-a făcut și o urare specială. De la petrecerea organizată nu a lipsit nici Anca Dinicu, o prietenă foarte apropiată a artistei.

Cântăreața semănă foarte bine cu tatăl său și se observă de unde a preluat trăsăturile. De asemenea, bărbatul deține mai multe companii în Slatina ce se ocupă de comerțul de carne și construcții. Ei numără printre cele mai bogate familii din județ, muncind pentru tot ce au agonisit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de JOY ? (@jo.ioanaa)

„Sunt prieteni, există familie și apoi sunt prieteni care devin familie❤️??

La mulți ani, tata! Te iubim mult!”, a scris Jo la descrierea fotografiei.

Ce planuri are Jo pe viitor

Jo își dorește o carieră care să o împlinească cât mai mult și să atingă succesul. Aceasta are planuri mari pentru industria de muzică și nimic nu o poate opri. Se dedică foarte mult carierei profesionale, iar partea personală a rămas pe locul doi.

Deși nu mai este într-o relație, Jo și-ar dori să fie mămică în viitor, dar încă nu se grăbește. A format un cuplu cu artistul Juno, dar au ales să meargă pe căi separate.

„Da, îmi doresc foarte mult un copil, dar nu acum, nici la anul, nici peste doi, nici peste trei, nici peste patru, mai târziu …”, a spus Jo.