Nu mai este niciun secret faptul că social media reprezintă un pericol pentru tineri, chiar dacă poate suna absurd. Și spunem asta pentru că pe rețelele sociale, majoritatea celor care activează promovează o realitate falsă, o realitate în care nici măcar ei nu se recunosc. În această categorie intră și Andra Volos care pe Instagram pare model, fără nicio imperfecțiune.

Andra Volos este una dintre cele mai urmărite tinere din spațiul online, ceea ce înseamnă că poartă pe umeri o responsabilitate. Și anume, aceea de a avea grijă ce promovează, mai ales că fanele ei au o vârstă fragedă. Focoasa șatenă și-a obișnuit publicul cu imagini care mai de care mai senzuale și provocatoare și, oricât de mult te-ai uita la ele, este imposibil să-i găsești vreun defect.

Asta se datorează filtrelor în exces, dar și a programelor de editare. Desigur, nu este de blamat, având în vedere că nu este singura care apelează la astfel de artificii. În schimb, cea ce a devenit deranjant pentru fanii ei este diferența uriașă dintre realitate și Instagram. Pe stradă, Andra Volos este de nerecunoscut.

Pe Instagram păpușă, în realitate, de nerecunoscut. Cum arată Andra Volos, atunci când nu își editează exagerat pozele

Andra, prinsă de fani cu mâța-n sac

Poate că mulți vor invoca sarcina ca principal motiv pentru că știm cu toții că în această perioadă se schimbă radical corpul uman al unei femei. Însă, realitatea pusă față în față cu pozele de pe internet, făcute tot în perioada sarcinii, sunt total diferite.

În online, Andra Volos nu are nici măcar un rid pe față, fondul de ten este aplicat perfect, fața în sine este mult mai conturată, nasul este subțire, iar silueta ei pare a fi una de invidiat, chiar dacă este însărcinată și mai are un pic și naște. În realitate, Andra Volos este departe de ceea ce promovează în online și este o femeie obișnuită, cu mici imperfecțiuni, dar care o fac unică și o fac autentică și pe care ar trebui să le accepte așa cum sunt.

@ivanandrei #andravolos ♬ sunet original – Ivan Andrei